Agenda

Haringhoppers on Cruise

Haringhoppers on Cruise naar Brazilië              

 

Als je de deuren van de Nieuwe Doelen instapt waan je je aan boord van ons Cruiseschip de Costa Alaaf op weg naar Brazilië. 

 

Je wordt ontvangen met een feestelijk drankje en kunt plaatsen aan de mooi gedekte tafels. Er is een 'Captainstable' met bijzondere gasten en onze chefkok Steef van de Smederij serveert een écht Braziliaans menu. 

De bediening is in handen van onze Raad van Elf en ze hebben wat extra hulp. 

 

Bestond de avond in voorgaande jaren vooral uit stukjes, dit jaar hebben we gekozen om meer ruimte te creeren voor een feestje. De muzikale leiding is in handen van Lost my Keyz Pianoshow. 2 top muzikanten, waaronder Robin Visser spelen alle verzoeknummers die het publiek wil horen.

 

Je moet je wel even opgeven bij Dirk Bakker 06-26012805 / Kerkeland 31. Je kunt weer een tafel reserveren, maar dan voor maximaal 8 personen. Het zou leuk zijn als je verkleed komt in het thema Brazilië of met het thema 'cruise', maar je mag ook gewoon als jezelf. 

 

Dit is een mooie avond voor iedereen die voorzichtig eens een kijkje wil nemen bij een carnvalsfeest van de Haringhoppers. Zeer geschikt voor jong en oud! 

 

Voor: iedereen die zich heeft opgegeven

Entreeprijs € 20,00 (leden € 17,50) incl. verrassingsmaaltijd en welkomstdrankje

Aanvang: 18.00 uur, zaal open om 17.30 uur

Locatie: In de grote zaal van de Nieuwe Doelen

Einde: Rond 23:00 in de grote zaal (aansluitend afterparty in het foyer, vrij entree)