Agenda

Minikermis

                                              

zondag 7 oktober                    

14.00 – 18.00 uur       .          

Nieuwe Doelen

 

Aftrap van het seizoen. Leuk voor de kids en gezellig voor de

ouderen. Een onmisbare ondersteuning van de verenigingskas.

Meer info (zet het er vast maar op, dan hoef je volgend jaar alleen de datum te wijzigen):

Start van seizoen van de Haringhoppers met minikermis in Nieuwe Doelen

 

Op zondag 7 oktober organiseren we onze jaarlijkse minikermis in de gastvrije Nieuwe Doelen. Een gezellige middag voor leden én alle inwoners van Enkhuizen van alle leeftijden.

Wij organiseren de minikermis om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze activiteiten, maar zien de minikermis ook als start van het nieuwe seizoen. 

 

Het is een gezellige middag waar IEDEREEN welkom is. De entree is gratis, maar er kan binnen een spelletjeskaart a € 3,00 gekocht worden waar 5 spelletjes mee gedaan kunnen worden zoals ballengooien, snoepdraaien, sjoelen etc. Er kan geknutseld worden en je kan geschminkt worden.

 

Of wat te denken van  een heuse schiettent, hoefijzer werpen, Daltons mikken, Paardenrace en Sombrero  werpen. Wil je eens echt voetballen in de grote zaal van de Nieuwe Doelen, dan kun je proberen zo hard mogelijk op doel te schieten. Een snelheidsmeter meet de snelheid van je schot.

 

Bij het draaiend rad worden talloze prijzen verloot zoals taarten, worsten, koek, kadobonnen en voor de kinderen is er een speciale kinderloterij.

 

De Blaaskaken zullen nog optreden om de feestvreugde te vergroten.

 

Kom je ook? Zondag 7 oktober, vanaf 14.00 uur in de Nieuwe Doelen.