Zondagsborrel in het Feestcafé

11-02-2024

Oproep aan alle Enkhuizers (en Strekers en...) die van gezelligheid houden. Kom Carnavalszondag naar (waarschijnlijk) De Compagnie voor een gezellige borrelmiddag in 't Feestcafé.

Te gekke muziek van Zanger, DJ, Enteratainer Jacco Deen uit Wervershoof.

Dit wordt een super gezellige middag. Zoals ze het in Brabant noemen: Nún dolle borrelmiddag in 't fistkaffee

Tijdens deze gezellig middag is er ook iets eenvoudigs te eten verkrijgbaar, zodat jullie niet meer naar huis hoeven.

 

 

Entree: Gratis en iedereen is welkom Aanvang: 15.00-16.00 uur Prinsenborrel voor leden en genodigden vanaf 16.00 uur voor iedereen Waar: De Compagnie Enkhuizen (waarschijnlijk), voor deze gelegenheid omgebouwd tot 't Feestcafé

 

 

De zondag hebben we vorig jaar totaal over een andere boeg gegooid en met succes! De voornaamste reden is dat wel graag meer Enkhuizers willen bereiken en de zondagmiddag is daar een uitgelezen kans voor. Gezellig even een rondje lopen en daarna een borrel in ons Feestcafé.

Op zaterdag hebben we altijd een borreluurtje en aangezien dat uurtje altijd veel te gezellig en veel te kort is, gaan we dat op zondag eens wat grootser aanpakken.

 

We starten al om 15.00 uur met de Prinsenborrel, waarna om 16.00 uur het echte feest losbarst en iedereen welkom is. De avond is officieel tot ca. 21.00 uur, maar het zou zomaar kunnen dan niemand meer naar huis wil. We zorgen ook dat er eten gekocht kan worden, dus geen enkele reden om vroeg naar huis te gaan. Je kunt op de foto met de Prins, lekkere gekke foto's maken voor Social Media en gewoon gezellig borrelen met iedereen die je maar mee wil nemen. Je zult zien dat we hier in Enkhuizen ook heel gezellig carnaval kunnen vieren!

 

 

 

 

Terug

Terug naar onze voorpagina