Haringhoppers on Cruise - Pirates of the Caribbean

Als je de deuren van de Nieuwe Doelen instapt waan je je aan boord van ons Cruiseschip de Costa Alaaf. 

De invulling van de avond blijft steeds een verrassing, maar wat wel zeker is dat het een gezellige avond wordt, geschikt voor jong en oud. Ook als je niet goed ter been bent dan is de Cruise een mooie avond om te bezoeken en een beetje Carnavalsfeer op te snuiven.

 

Voor: iedereen die zich heeft opgegeven (voor 25 februari) Entree: €20,- (leden €17,50) incl. verrassingsmaaltijd en welkomstsdrankje Aanvang: 17.30-23.00 uur Waar: Nieuwe Doelen

 

 

Er wordt deze avond gegeten en de bediening is in handen van onze Raad van Elf en ze hebben wat extra hulp. 

 

Bestond de avond in voorgaande jaren vooral uit stukjes, dit jaar hebben we gekozen om meer ruimte te crëeren voor een feestje. 

 

Je moet je wel even opgeven bij Dirk Bakker 06-26012805 / Kerkeland 31. Je kunt weer een tafel reserveren, maar dan voor maximaal 8 personen. Het zou leuk zijn als je verkleed komt in het thema, maar je mag ook gewoon als jezelf. 

 

Dit is een mooie avond voor iedereen die voorzichtig eens een kijkje wil nemen bij een carnvalsfeest van de Haringhoppers. Zeer geschikt voor jong en oud! 

 

Thema: Pirates of the Caribbean - erg leuk om in thema verkleed te komen!

Voor: iedereen die zich heeft opgegeven

Entreeprijs € 20,00 (leden € 17,50) incl. verrassingsmaaltijd en welkomstdrankje

Aanvang: 18.00 uur, zaal open om 17.30 uur

Locatie: In de grote zaal van de Nieuwe Doelen

Einde: Rond 23:00 in de grote zaal (aansluitend afterparty in het foyer, vrij entree)

 

Dit jaar heeft onze kok Steef de pollepel overgegeven aan Marieke en zal het diner iets anders verlopen dan anders. We willen uiterlijk 25 februari de aantallen weten, dus geef je op voor deze datum!

 

 

 

 


Terug naar onze voorpagina