Meedoen met de optocht?

Mee doen? Graag!

 

Een optocht zonder deelnemers is geen optocht. Met de belofte van een geweldige ervaring nodig ik iedereen van harte uit om mee te doen aan deze mooie traditie.

Doe mee in je eentje, met een groepje en als je er helemaal tegenaan wilt goed: bouw je een mooie praalwagen! 

Wij hebben nog een aantal platte landbouwwagens te leen die je kunt gebruiken als basis.

 

Wanneer: zaterdag 22 februari Waar: binnenstad Enkhuizen vanaf Syngenta - Nieuwe Doelen

 

Mocht je vragen hebben over de optocht mail even naar info@deharinghoppers.nl en dan wordt de mail doorgezet naar Robert Wognum.

 

De route van de optocht is vanaf Syngenta vertrek 13.00 door de Westerstraat, links de Kaasmarkt/Noorder Havendijk, rechts Donkerstreet, rechts door de Breedstraat, bij het stadhuis is de sleuteloverdracht van de burgemeester aan Prins Carnaval, daarna wordt de optocht vervolgd door de Nieuwstraat, Westerstraat, links de Melkmarkt op, Venedie en dan rond 14.30 uur bij de Nieuwe Doelen waar na de kindermiddag de prijsuitreiking plaats zal vinden! 

 

 

Wij hopen van harte dat ook diit jaar weer veel mensen mee zullen doen en dat het succes van voorgaande jaren geëvenaard zal worden! 

Wil je je opgeven voor de optocht doe dit dan uiterlijk 14 dagen van tevoren (dus uiterlijk 8 februari 2020) bij Dirk Bakker - info@deharinghoppers.nl ovv opgave optocht

 

 


Terug naar onze voorpagina