Soundsation White, Frisparty

We pakken dit jaar weer uit met ons ‘NIXfeest’ voor jeugd van ca. 12 t/m 15 jaar op vrijdag 9 februari!

 

De jeugd van West Friesland was vorig jaar massaal aanwezig bij ons eerste Frisfeest. Dit jaar krijgt deze avond zijn vervolgt  ‘Soundsation “The white edition”. Het is geen traditionele Carnavalsavond, maar een super gaaf feest met een professionele drive in show.

 

Waar? Nieuwe Doelen Aanvang? 20.00

 

De  verkleedkleren mogen thuisblijven, maar het zou heel erg leuk zijn als je iets wits aantrekt. Dankzij een kleurenlaser, prachtig decor, spiegelbollen en heel veel blacklight verlichting is het effect en de ambiance fantastisch. Veel stevige dansbare hits en de witte aankleding zorgen voor een onvergetelijke avond.

 

Wil je dansen, ga je dansen, wil je liever chillen met je vrienden, dan is dat ook mogelijk. Het is eigenlijk net als een feestavond voor volwassenen, maar dan voor de jeugd.

 

Vrijdag 9 februari van 20.00 uur tot 23.30 uur ben je van harte welkom in een compleet alcoholvrije Nieuwe Doelen.

 

Entree is € 2,50 inclusief consumptie en garderobe.  Zorg dat je voor 21.00 uur binnen bent, want dan krijg je een lootje. Om ca. 23.00 uur is de trekking van een aantal leuke prijzen zoals bioscoopbonnen, McDonaldsbonnen en Fashioncheques.

 

Afgelopen jaar waren er 80 enthousiaste frisfeesters aanwezig. Kom je ook om dit jaar het dak van de Nieuwe Doelen te blazen?


Terug naar onze voorpagina