Kleintje Carnaval - Prinsenbal

20-01-2024

Een geweldige feestavond (16+) om lekker in de stemming te komen voor het Groot Carnaval.

Dit jaar pakken we extra uit met DJ Dolphin én als klap op de vuurpijl feestzanger Marko Kraats. Samen zorgen ze er zeker voor dat het dak er weer af gaat bij de Nieuwe Doelen. 

We gaan deze avond knallen en alvast proefdraaien voor het echte carnaval en om het extra gezellig te maken hebben we ook andere verenigingen uitgenodigd om het samen met ons te vieren. Dus meerdere prinsen en vele steken, maar natuurlijk ook een hoop 'gewone' gezellige mensen. We vieren Carnaval vast een beetje in het klein dus voel je welkom op ons Kleintje Carnaval.

 

Waar: Nieuwe Doelen 

Aanvang: 21.00 uur (zaal open 20.30 uur)

Entree: Gratis voor leden  €5.- voor niet leden

 

 

DJ Dolphin behoeft in onze omgeving geen toelichting meer, maar kennen jullie Marko Kraats al? De energie spat van het podium zodra hij deze betreedt. Wij hebben hem al een aantal keer gezien bij andere verenigingen en nu is het jullie kans om samen met hem en ons een feestje te vieren.  Neem een kijkje op zijn site: www.markokraats.nl

Vind je de zaterdagavond van de Carnaval te druk, dan is dit de ideale avond om kennis te maken met Carnaval van de Haringhoppers.

Uiteraard zijn onze Blaaskaken ook van de partij.

Nodig al je vrienden en kennissen uit (16+) want dit wordt een Feestje met een hoofdletter F.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Terug naar onze voorpagina