19-02-23 Haringhoppers on Cruise - thema nog onbekend

Als je de deuren van de Nieuwe Doelen instapt waan je je aan boord van ons Cruiseschip de Costa Alaaf. 

De invulling van de avond blijft steeds een verrassing, maar wat wel zeker is dat het een gezellige avond wordt, geschikt voor jong en oud. Ook als je niet goed ter been bent dan is de Cruise een mooie avond om te bezoeken en een beetje Carnavalsfeer op te snuiven.

 

 

Voor: start kaartverkoop volgt nog Entree (2019): €22.50,- (leden €20.-) incl. verrassingsmaaltijd en welkomstsdrankje Aanvang: 17.30-23.00 uur Waar: Nieuwe Doelen

 

Lees verder...

20-02-23 Bonte Carnavalsmiddag voor senioren

Op maandagmiddag organiseren de Oud-Prinsen en Oud-Prinsessen een gezellige bonte carnavalsmiddag voor senioren. Een middag in De Nieuwe Doelen vol van vermaak en plezier. 

Zoals de traditie wil is de koffie of thee gratis, net als een borreltje. 

 

Tijdstip: zaal open 13.00 Entree:   Locatie: Nieuwe Doelen Einde: 16.30 uur

Voorverkoop: informatie volgt nog. Entree in 2019 €2.- (aan de zaal €3.)

 

 

Lees verder...

20-02-23 Skoftige feestavond!

Op de maandagavond is het weer tijd voor onze thema avond, georganiseerd door de Skoftige Skroeve.

 

 

Tijdstip: zaal open ca. 20:00 uur Entree: gratis Locatie: Nog niet bekend. Suggesties van enthousiaste ondernemers zijn welkom!

 

lees verder voor info over het eten met zijn allen.

Lees verder...

21-02-23 Bezoek verzorgingshuizen

Op dinsdag bezoekt een delegatie van de vereniging een aantal verzorgingshuizen in Enkhuizen en omgeving. Normaal gesproken worden Overvest, St. Nicolaas in Lutjebroek en Herfstzon aangedaan. 

 

Een kort bezoek, gezellige deunen van onze Blaaskaken en gezellig samen zingen. We brengen zo een beetje gezelligheid op een gewone dinsdagmiddag!

 

 

 

Lees verder...

21-02-23 Sluitingsavond

Een heel bijzondere avond voor ons, waar na 5 bijzondere en intensieve dagen onze Prins Carnaval zijn stadssleutel weer moet overhandigen aan de Burgemeester en de Raad van Elf levert zijn steken weer in.

 

We kijken samen terug op het Carnaval, maar vergeten ook niet nog een klein afscheidsfeestje te vieren. De muzikale leiding is in handen van en nog te boeken artiest én onze Blaaskaken. 

 

Waar: nog onbekend Voor: iedereen Entreeprijs: gratis  Aanvang: 20:30 uur Einde: 1:00 uur

 

Lees verder...

Terug naar onze voorpagina